Paulig Kesäkahvila 2015

Paulig Kesäkahvila – Kahvilakeidas keskellä tapahtumaa

Pauligin upea tapahtumakahvila avasi luukkunsa Pori Jazzeilla ja Flow Festivaaleilla, joilla juhlakansa pääsi nauttimaan laadukkaita kahvijuomia tyylikkäässä ympäristössä.

#

Tempauksen yhteydessä lanseerattiin myös Pauligin raikkaat Cold Brew -kahvijuomat ja -kahvidrinkit. Uutuuksien suosio yllätti positiivisesti, ja Kohu-Liven iloiset baristat keittivätkin kasaan ennätykselliset myynnit.

#

Flow Festivaaleilla virkistävien kahvidrinkkien nauttimista säesti yhteistyö Bassoradion kanssa. Festaritunnelmat välittyivät myös tapahtuman ulkopuolelle kahvilan päälle rakennetusta Basson studiosta

#

Kesäkahvila yhdisti näin erinomaisesti Pauligin trendikkäät uudet kahvijuomat ja Bassoradion uskollisen kuulijakunnan. Lopputuloksena oli vilkas ja erottuva tapahtumatoteutus, joka herätti huomiota ja jäi kuluttajien mieliin.

#

Kohu-Live toteutti kahvilan avaimet käteen -periaatteella ja jopa rekrytoi kahvilan ammattitaitoiset baristat. Kahvinautinnot tavoittivat festarikansan myös kahvilan ulkopuolella Cold Brew -pyörän kierrellessä tapahtuma-alueella. Näin vielä suurempi joukko kuluttajia pääsi kokeilemaan raikkaita uutuustuotteita.

#